Velkommen
Nyheter
Sommer 2010
Julekolleksjon 2008
Sommerkolleksjon 2008
Salgsbetingelser
Forhandlere
Om oss
Kontakt oss
Blog
Linker
Oktobertreff 2008
Sponsoravtaler
e-mail me

Nyheter

10.03.2010

Vårens nyhetsbrev fra 3ndypapir.no Det er med hjertet fullt av fuglekvitter og solstråler jeg sender ut dette nyhetsbrevet. Jeg er stolt og glad over å kunne få presentere årets sommer-kolleksjon ”secret garden” fra 3ndypapir.no. Dette er en kolleksjon fyllt av retro-nostalgiske sommer-minner, blomster, sommerfugler og friske epler og pærer fra mormors hage. Kolleksjonen ”secret garden” inneholder 8 dobbeltsidige ark, trykket på kraftig kvalitetspapir, miljøvennlig trykk, og samme gode kvaliteten dere er vant med fra 3ndypapir. Det er rødt, grønt og turkis som dominerer sammen med deilige lyse lette og friske toner. Her skal det være noe for enhver smak. Det er også litt anderledes å skrive dette nyhetsbreve til alle dere, våre trofaste forhandlere. Som mange av dere vet har Lene Solhaug valgt å trekke seg tilbake fra sin del som eier og designer i 3ndypapir. Hun vil prioritere familien, og jobbe mer i familiefirmaet TST i tiden framover. Så det er bare meg, Gudrun, som nå står for eierskap og design i 3ndypapir. Jeg er glad for å kunne fortsette med firmaet, og jeg håper jeg kan drive det videre på best mulig måte. Jeg vil gjøre alt jeg kan for å dekke alt som må gjøres i et firma som dette, slik at vi kan fortsette som en av norges kvalitets-papirprodusenter. Jeg håper på fortsatt godt samarbeid med dere gamle og nye forhandlere, og gleder meg til å kunne dele årets sommerkolleksjon med papir-elskere, kortlagere og scrapere over hele landet. Jeg har også fått mange forespørsler om vårkolleksjonene 2009 ”barnslig” og ”vårlig” fortsatt er tilgjenglige. Disse kolleksjonene ble svært populære og har solgt godt ikke bare i Norge, men i hele Europa, Brasil, Singapore, New Zealand etc. Vi trykker alle våre kolleksjoner i et begrenset opplag, men det er fortsatt noen få igjen av disse kolleksjonene for de som ønsker å kjøpe inn disse. Det er også mulighet å sikre seg ark fra Julekolleksjonene 2009. Disse kolleksjonene har fått mye omtale i både magasiner og bøker i innland og utland. Alle arkene kan sees på vår blogg http://3ndypapir.blogspot.com Her kan man også laste ned bilder til nettbutikk, samt finne ideer på alt man kan lage med 3ndypapir. Kontakt meg på e-post for bestilling. gudrun@3ndypapir.no Ha en riktig god og kreativ vår. Hilsen Gudrun

 
20.10.09Vinter og jul 2009
 
Vi er veldig glade for å kunne presentere våre nye vinter og juleserier for dere! To splitter nye kolleksjoner, samt en egen kolleksjon med utvalgte bestselgere fra fjorårets julekolleksjoner.

JULEGLEDE, en herlig retronostalgisk papirserie i Gudrunsk stil! Gudrun har igjen dykket ned i eskene på farmors loft, og funnet inspirasjon til denne herlige arkserien i spreke farger. En herlig blanding av mønstre og glade illustrasjoner, her er masse glimt i øyet og man begynner virkelig å glede seg til jul!

Lenes JUL I SKOGEN er inspirert av det norske og naturlige, men også av barna og deres forventning til jula. Jula er barnas høytid fremfor alt, og hvem blir vel ikke varm inni seg når man ser hvordan det nesten bobler over av ekte glede og forventning. Naive illustrasjoner i julefarger på furubakgrunn preger serien, men her finnes også kjølig eleganse i duse blånyanser og med fantasifulle swirler.

Etter mange hyggelige henvendelser har vi bestemt oss for å trykke opp noen av bestselgerne fra fjorårets julekolleksjon. Vi trykker opp 6 ark (12 design), og det som skiller arkene fra fjorårets, er at vi har stokket om på for og baksider slik at vi sitter  igjen med de absolutt bestselgende arkene. Denne serien kommer som en egen kolleksjon på 6 ark, og kan på lik linje med de to nye kolleksjonene bestilles for seg selv.Sommerkolleksjonen – en internasjonal suksess

Sommerkolleksjonen vår fikk bred omtale også på utenlandske nettsider. Takket være norske designere i utenlandske fora, og omtale og bilder i utenlandske magasiner har vi nå fått kunder over hele verden.  Nå kan man kjøpe 3ndypapir blant annet i Japan,Singapore, Nederland, Italia, Brasil og New Zealand, og vi er så utrolig takknemlig for den reklamen vi får gjennom superdyktige norske scrappere! Vi har enda noe igjen av sommerkolleksjonene på lager så ta gjerne kontakt om du ønsker å bestille. Dette er ark med masse farge og masse humør, og egnet til så utrolig mye mer enn sommerlige kort og layouter.

 

 
15.01.09

er vi godt ut i januar allerede, og året er 2009! 

Fjoråret var et begivenhetsrikt år, ikke bare for 3ndypapir.no, men for scrappemiljøet generelt. De norske scrapperne gjør seg bemerket i inn og utland, og mange har fått gjeve designteamroller hos anerkjente firmaer og det popper stadig opp nye utfordringsblogger som setter fart i hobbyvirksomheten vår. Uansett, inn eller utland, de norske scrapperne både etterspør og bruker norske produkter som aldri før, og nå er det også et stort utvalg norskproduserte produkter å velge blant. Ikke noe gjør oss gladere! Dette er en av våre målsettinger, og sammen kunne, om ikke dekke, så i hvert fall å bidra stort til det norske markedet.

Som produsenter og kursholdere har vi often gleden av å besøke de fysiske hobbybutikkene, og det er virkelig gøy å se hvordan det bobler over av entusiasme, og ikke minst talent, blant scrapperne der ute. Ofte er butikkene og kursene stappfulle av folk, og det samme gjelder alle forumene og nettstedene som samler hobbyfolket.

Vi håper, og tror med hele oss at denne trenden fortsetter utover i året som kommer. Og det skjer mye spennende i år også;  Stortreff i Ski ved Ett Trykk og Minne-Hjørnet AS, Scraporama, stor stempel og scrapbookmesse på Lillestrøm, Papirfesten i Stavanger for å nevne noe.

Vi håper vi ses ofte i året som kommer, men først skal det jobbes, for selvfølgelig har 3ndydamene nye papirkolleksjoner på gang!

Ha et riktig kreativt år!

 

Gudrun & Lene

 
28.10.08

Julekolleksjonene - en suksess

Det er kanskje litt vågalt å selv påstå noe så heftig som at julekolleksjonene ble en suksess... Men vi er fremdeles så overveldet over den fantastiske responsen at vi tør å påstå det;o) Opptrykk måtte til for å dekke etterspørselen, og det har vært mye jobbing og mye moro.

Siden siste oppdatering har vi holdt kurs på Oktobertreffet på Drømtorp vgs i Ski. Vi vil gjerne takke jentene på Minne-Hjørnet AS og Ett Trykk for et flott gjennomført arrangement, og takk for sist til alle flotte scrappere og kortlagere vi møtte.

Tidligere i år var vi i Italia, nærmere bestemt i Napoli hvor Paper & Co Show Italy ble avholdt. Det ble en veldig inspirerende tur, mange flotte kurs og mange nye bekjente. Moro var det også da arrangørene tok kontakt med oss vedrørende sponsing av PACS Italy 2009 . Vi synes PACS konseptet er utrolig godt, og vi bidrar gjerne med sponsorstøtte til et event hvor scrappere fra hele Europa møtes for å la seg inspirere og for å bli kjent.

Og samtidig som vi gjør oss ferdig med Julen 08 (før den har begynt ;o) begynner forberedelsene foran kommende sesonger med papirkolleksjoner. Det blir spennende og vi gleder oss til å sette i gang! Så håper vi at dere koser dere med juleprosjekter og julekortlaging nå fremover mot jul, og send oss gjerne bilder av det du lager :o)

Hilsen Gudrun & Lene

 
20.08.08

Det er vel på høy tid å  introdusere en hjemmeside for dere. Etter noe prøving og feiling har vi nå omsider et domene med et skikkelig hjem. Her vil du finne den kontaktinfoen du trenger, bilder av kolleksjonene, diverse inspirasjonsbidrag, salgsbetingelser, nyheter, events osv. Enda gjenstår det å få orden på en del saker og ting, blant annet en butikkløsning for forhandlere, men vi håper og tror vi skal få det til med litt tålmodighet både fra oss selv og dere. Benytt gjerne kontaktskjemaet under "Kontakt oss" dersom det er noe  der lurer på. Vi vil fortsatt bruke bloggen vår til inspirasjon og informasjon om nyheter og kurs. En og annen utfordring vil også finne sted der.

En sommer er på hell, men vi tar i mot høsten med åpne armer. Med lange kvelder og mange sommerbilder å ta av, er jo høsten den absolutte scrappetid.

Vi vet at de ivrigste allerede har begynt julekortproduksjonen, mens andre så vidt har begynt å tenke på det. Uansett, julekort og julegaver skal lages, og vi har arkene! 3ndypapir gleder seg når vi nå lanserer årets julekolleksjon. Den er stor, og den skulle være helt i tråd med sesongens trender. Og ikke minst, den passer den norske scrapper perfekt! Fargene går i rødt, beige og grønn, blått og grått, og den norske julefargen ”gråpapir” er også med. Vi er julemennesker på vår hals, og drømmen om den gode gammeldagse julen har satt sitt preg på denne julekolleksjonen. Nostalgi er stikkordet, og vi håper dere også vil glede dere over alle de vakre vintage julemotivene som pynter flere av arkene. Som sist er arkene tosidige, og de firedelte arkene vi introduserte i sommer ble en suksess, så også nå kan vi tilby totalt 16 forskjellige design i 15 x 15 cm, perfekte til kortlaging. Og du finner hele fire ark med utklippsmotiver og tekstbokser. Med disse lager du til og fra lapper i en fei.

Vi er fremdeles så heldige å Kathrine  med på laget og hun er i full gang med å lage juleinspirasjon til dere, så det er bare å følge med utover.

I sommer hadde vi et lite samarbeid med Papir i Hjertets designteam , Hjertelaget. I hele juli og august fylte teamet opp et eget galleri  med prosjekter laget nesten utelukkende med 3ndypapir.no produkter. Det ble et galleri spekket med inspirerende prosjekter, og vi takker jentene for samarbeidet!

Lene var så heldig å få bidra med juleinspirasjon til en artikkel i KK Julen 2007. Og i år blir det nok en artikkel om papirhobby, scrapbooking og kortlaging, denne gangen med juleinspirasjon fra oss i 3ndypapir.no. Etter å ha "feiret jul" i hele juli, var vi i slutten av august med på en fotoshoot i Nittedal. Location var satt til Emilsplassen , et sted med de vakreste shabby chic møbler og snurrepiperier. Den perfekte arena for disse arkene. Vi gleder oss veldig til å se det ferdige resultatet. KK Julen 2008 kommer i hyllene den 1.oktober.

Vi ønsker dere alle en riktig fin scrappehøst!

Gudrun & Lene